ПРЕДСТАВЯНЕ: T.M. LEWIN

Лятото бавно, но сигурно си отива и с него си отидоха летните намаления. Готови ли сте за новия сезон? Заменихте ли захабените ризи, позакъсващите се обувки и остарелите костюми?

В тази нова рубрика ще представям интересни сайтове (родни и чужди), които предлагат интересни артикули за мъжкия гардероб.

Стартирам поредицата с британския T.M. Lewin

1

 

Изключително популярни в UK тази марка е истинска институция – нещо с подобна популярност на Andrews в България, но плюс още 100 години история. По света е известна предимно с изключително качествените ризи, които произвежда вече 118 години, днес тази марка предлага всичко за гардероба на съвременния мъж – от копчета за ръкавели и носни кърпи през обувки и палта, както и casual облекло.

2

Една от основните причини да ви я препоръчам е, че изключителното качество на техните продукти се предлага на изключително разумна цена – за сравнение мъжка риза на редовна цена може да бъде закупена за стойност от 34,95£ или 81,50 лв., което е сравнимо с цената на български продукт, който не винаги би имал същото качество.

КОСТЮМИ

Марката предлага голямо разнообразие от костюми според материя, кройка и цветове, които могат да бъдат персонифицирани по 7 критерия. Средната цена на костюмите им е ок. 580 лв.

Бих препоръчал при покупката на костюм (все пак, не става дума за аксесоар) да го пробвате в някой от физическите магазини на фирмата в чужбина, за да избегнете неудобството от връщане/замяна на стока.

РИЗИ

3

Предлага се изключително разнообразие от ризи по материи и стилове (ежедневни, официални, церемониални). Нещо повече, това е първият (поне за мен) сайт, който предлага много голям брой предварителни корекции – освен размер – кройка (fitted, slim fit etc.), 7 възможности за дължина на ръкава (!), вид на маншета, вид на яката.

ВРАТОВРЪЗКИ

Тук може да бъде открито огромно разнообразие от вратовръзки с отлично качество на сравними цени. Обръщам внимание, че за британците ‘classic’ обикновено означава ширина от 9,5 см, което е твърде широко за българските стандарти. Ограничете се до ширина 7,5-8,00 см, указана и в без това подробните описания.

4

5
много от „големите“ марки не предоставят толкова подробна информация за техните продукти

От сайта могат да бъдат закупени и обувки, пуловери, панталони, чадъри, папийонки и др.

И ОЩЕ

Марката често предлага намаления. На сайта има пермаментна секция ‘offers’ в която могат да бъдат намерени интересни предложения, а по време на празници се правят и допълнителни намаления, за които можете да научите, ако се абонирате за техния бюлетин.

Харесвам ги и защото фирмата предлага изключително гъвка политика за връщане на стандартни покупки – предплатен етикет за връщане на стоките (не заплащате връщането от джоба си) и изключително дълъг срок за връщане – 3 месеца!! (За подробности виж условията на сайта).

Фирмата има и много информативен YouTube канал

Успешен пазар!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *